Det bästa för ansiktet

Ibland leker jag hemma med min kamera. Och en dag kom jag på att testa att fotografera produkter. Ljuset i köket var bra och rosorna otroligt vackra. Ansiktsrengöringen relativt nyinskaffad.

DSC07881

Efter att jag gått mina utbildningar till Dipl. friskvårdsmassör samt skönhetsterapeut, kom jag för första gången i kontakt med Dermanord ( Nuvarande Maria Åkerberg). Jag blev helt såld på produkterna och började använda dem i mitt dåvarande företag. Jag blev också återförsäljare av produkterna. Och jag hade inte någon som var missnöjd med produkterna.

DSC07888

Olivrengöringen är fantastisk enligt mig. Den luktar behagligt och jag får bort sminket bra med den. Avslutar med ansiktsvatten. Tyvärr är mitt slut. Flowerfreshener tycker jag om.

IMG_1700

För min nu mogna hy använder jag just nu Face Lotion More både på natten och som dagkräm. Klicka på länkarna så kan ni läsa mer om både olivrengöringen och krämen. Den är lätt att smörja in i huden och den är otroligt dryg.

Jag kan verkligen varmt rekommendera Maria Åkerbergs produkter.

12 kommentarer

 1. Så vackert presenterat med inslag av romantik. Tycker det är så svårt att välja eller snarare att finna de rätta produkterna i den djungel av utbud som finns på marknande. Du verkar ha hittat rätt och sen har du ju kunskapen också.

  Önskar dig en fortsatt fin helg Carina! ❤ Mina bloggbesök har fått ge vika för vår nya familjemedlem Fanny som kräver en hel del av min tid men tids nog faller bitarna på plats.

 2. Så vackert presenterat med inslag av romantik. Tycker det är så svårt att välja eller snarare att finna de rätta produkterna i den djungel av utbud som finns på marknande. Du verkar ha hittat rätt och sen har du ju kunskapen också.

  Önskar dig en fortsatt fin helg Carina! ❤ Mina bloggbesök har fått ge vika för vår nya familjemedlem Fanny som kräver en hel del av min tid men tids nog faller bitarna på plats.

  1. Tack Anita för dina värmande ord <3 Ja jag har verkligen testat andra sedan jag slutade arbeta med produkterna. Men ja, dessa är bäst helt klart! Kan du så testa gärna 🙂 Lycko.se säljer produkterna.

   Så mysigt med ny liten hund <3 Lycka till med den nya medlemmen <3 Kram

   1. Tusen tack Carina för för din fina kommentar. Fanny är verkligen helt underbar! Ha en fin fortsatt helg ❤

 3. Om jag hade bättre ställt skulle det vara spännande att prova på dom produkterna till min dåliga hy. Tur att jag kan dölja med smink när jag ska ut på något festligheter.

  Bilderna blev jätte fina. 🙂

 4. Om jag hade bättre ställt skulle det vara spännande att prova på dom produkterna till min dåliga hy. Tur att jag kan dölja med smink när jag ska ut på något festligheter.

  Bilderna blev jätte fina. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.