Erosion är fotosöndags fotoutmaning

I dag hade jag lite svårt att få till det i fotoutmaningen hos fotosöndag. Men tillslut valde jag bilden på ett ensamt träd, eller trädstam som har blivit kvar efter skövlingen. Samtidigt funderar jag på vitsen att göra så här och sedan bara lämna kvar allt….

DSC07439.jpg

 

DSC07435Här är ett par som också har blivit kvar, men de har iallafall varandra.

DSC07446.jpgEfter skogspromenaden kan jag inte låta bli att kliva ut på åkern. Jag håller mig på kanten och kommer att tänka på när man var barn och traskade över åkern hem efter en dag där ute och bärgning av hö. Det låter lite speciellt samtidigt som det känns lite speciellt när man gråt bland de hårda stråna.

DSC07433

En härlig höstdag med sol och höstluft.

8 kommentarer

 1. Hej. Du fick till det jättebra. Själv hade jag en tung jobbvecka och fantasin funka inte. Stod helt still i huvudet. Så det blev inget foto på söndagsfoto denna gång. Kanske är någon vits med att de lämnar enstaka träd ? För fåglarna?

 2. Hej. Du fick till det jättebra. Själv hade jag en tung jobbvecka och fantasin funka inte. Stod helt still i huvudet. Så det blev inget foto på söndagsfoto denna gång. Kanske är någon vits med att de lämnar enstaka träd ? För fåglarna?

  1. Ja så kanske det är… för fåglarna. Jag hade också svårt med fantasin men kom på att denna plats är granne med mitt hem så det blev en kombinerad skogspromenad och fotopromenad i går i all hast.
   Önskar dig en bättre jobbvecka denna. Min blir ganska intensiv ?
   Kram

 3. Jag tyckte länge att kvarglömda stammar och halva stubbar gjorde att det såg ut som om kriget dragit fram. Så fick jag lära mig att de lämnas kvar för att våra minsta som skalbaggar och andra ska ha någonstans att bo. Och då antar jag att man kan säga att i förlängningen är det också för fåglarna.

 4. Jag tyckte länge att kvarglömda stammar och halva stubbar gjorde att det såg ut som om kriget dragit fram. Så fick jag lära mig att de lämnas kvar för att våra minsta som skalbaggar och andra ska ha någonstans att bo. Och då antar jag att man kan säga att i förlängningen är det också för fåglarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.