FotografiTankar/Inspiration

Inga prestationskrav

Tänk att det kan funka! Att inte känna krav på att prestera. Lite magiskt men ändå läskigt.

I går ringde en väninna och säger helt plötsligt; Nu ska jag dra kort och du ska tala om för mig vad för kort jag drar! Det var kort från tarotkortlekar.

DSC07391
Stora kraftiga lökar, klara för att dras upp.

Ups….genast slog nervositeten in men hon sa bara lugnt; släpp oron! Sagt och gjort så satt vi där vid varsitt köksbord hostiga och förkylda. Och gissa! Jag lyckades med alla ca 11-14 kort. Det var såå häftigt och jag kände mig så bra men ändå hade jag den där känslan…men hur är det möjligt?? 😉

Varför berättar jag det här då? Jo att när man inte ställer en massa krav på att vara bra, att känna att det är ok att “missa” så flyter det på så himla lätt. Och egentligen är det inte säkert att nästa gång går lika bra, men roligt varje gång man testar. Vi blev avbrutna av sotaren och då tappade jag fokus/känslan. Men jag har ju en nysotad skorsten inför kall höst och vinter 🙂

DSC07393
Några av de få äpplen som finns på fruktträden i år

Ha en fin helg!

16 thoughts on “Inga prestationskrav

 1. Vilka vackra bilder du tar!

  Grattis till intuitionen/vetandet! Grymt jobbat! Jag älskar den där känslan när jag vet att jag vet. Det tar dock tid att lita på den. Övar fortfarande. 🙂

 2. Vilka vackra bilder du tar!

  Grattis till intuitionen/vetandet! Grymt jobbat! Jag älskar den där känslan när jag vet att jag vet. Det tar dock tid att lita på den. Övar fortfarande. 🙂

  1. Tack fina du! <3 Ja det är så häftigt och jag fattar inte att jag tvivlar emellanåt…. Haha jag har varit på samma i flera år känns det som och funderar på när man är redo att tro på sig själv 😉 Lycka till med ditt arbete <3 Kram

 3. Känna en massa krav och måsten är vardagsmat för dom flesta. Men skönt när man bara kan skaka av sig dom och bara va.
  Tack för titten hos mig.
  Mamma C

 4. Känna en massa krav och måsten är vardagsmat för dom flesta. Men skönt när man bara kan skaka av sig dom och bara va.
  Tack för titten hos mig.
  Mamma C

 5. Finfina bilder på både lök och äpple! Tarotkortlek vet jag inget om men det där med krav på sig själv, inte alltid så lätt att handskas med 🙂

 6. Finfina bilder på både lök och äpple! Tarotkortlek vet jag inget om men det där med krav på sig själv, inte alltid så lätt att handskas med 🙂

  1. Tack fina du ???
   Nej jag vet och det var en superbra övning som jag inte var beredd på. Tror faktiskt att det är superbra att öva på att släppa kraven utifrån och från sig själv.
   Ha en härlig kväll
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.