Start

Ibland hinner man inte riktigt med det man tycker om att göra. Kameran har fått legat och vila  i sin väska ett tag nu. Och snart ska jag iväg igen, så jag lägger snabbt upp några bilder. Jag är med i en fotogrupp som heter fotosöndag och dagens tema är start. Mitt bidrag är morgonens nyvärvat ägg som jag har förmånen att få hämta.DSC07383Morgonens skörd av tomater och ljumma ägg.

DSC07387

Nu dags för omelett ….

11 kommentarer

  1. Ljumna ägg, så färska har jag aldrig ätit dem. Ljummen nymjölkad mjölk var det bästa jag visste när jag var barn.

      1. Varje påsk säger jag åt min man att skynda sig att köpa de “gamla” äggen, just för att de färskaste är så svårskalade om man nu ska koka många och skala? 🙂

  2. Egenodlade tomater och riktigt färska ljumma ägg låter som rena drömstarten! Jättefina bilder och att vara med i en fotoklubb låter kul, att lära och leka tillsammans 🙂

  3. Egenodlade tomater och riktigt färska ljumma ägg låter som rena drömstarten! Jättefina bilder och att vara med i en fotoklubb låter kul, att lära och leka tillsammans 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.