Månen

Morgonkaffet på bordet, man är trött och vänder huvudet åt vänster och tittar ut genom köksfönstret. Där uppe på en klarblå himmel hälsar månen godmorgon.DSC07191Jag får med lite grenar i nederkanten och när jag väntade på att kameran skulle knäppa ( Jag har kameran inställd på självutlösaren för att få bort så mycket skakningar som möjligt) flög det fåglar förbi. Det såg jätte häftigt ut, snudd på lite spöklift. Men tyvärr hann de flyga förbi.

DSC07195Jag klippte inte bort grenarna, fick för mig att jag ville ha de kvar, varför vet jag inte.

DSC07198.jpg

Passa nu på att njuta av solen då den ska besöka oss från en vacker himmel idag…i alla fall kring Upplandstrakten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.