Glutenfria hönökakor

Då vi har ett antal av Lailas mjölmix   hemma så har jag försökts att baka tidigare med det men inte lyckats. Men äntligen hittade jag ett supergott och bra recept på  en bloggsida. Det blev omtyckt även av vuxna pojkar ;-). Jag använde mig av Lailas mjölmix eftersom det var det jag hade hemma. Tyvärr innehåller det vetestärkelse så egentligen är glutenfria mjölmixer inget för mig som är veteproteinallergisk, men jag kunde inte motstå att smaka detta goda bröd!

k_0005_Lailas-bla-450x450
Bild lånad från www.kockens.se

Receptet hittar ni HÄR Men ett originalrecept kommer härifrån. Och jag håller verkligen med att det är nog hittills det godaste glutenfria bröd jag har ätit. Ska försöka mig på en egen mjölmix utan vetestärkelse framöver.

DSC06986.jpg

DSC06992

God mellanmålsmacka med ruccola, rädisor och stekt äggvita ( tål inte äggulan).

3 kommentarer

  1. Å, så gott med nybakt bröd! Och det där receptet på chili con carne lät riktigt gott, måste prövas!

    1. Tack för din kommentar ? Ja jag måste erkänna att allt blev så gott! Och jag tror att man kan ersätta glutenfritt mjölmix med vanligt mjöl….
      Chilin; rekommenderas varmt ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.