Ingen stress, inga måsten….precis så ska en semester vara. I dag satt jag en stund i min lilla oas och njöt av solen, blommorna men tyvärr också av blåst som gör att det kommer kalla vindar emellanåt. Stickningen jag började med innan jag råkade ut för min hjärnskakning har legat på is tyvärr. Barnbarnet kanske växer ur den. Men nu ska jag göra den klar har jag bestämt! Och egentligen är en stund med stickningen som en stunds meditation. Lugnt och avslappnat men också ibland djup koncentration.

DSC06759

Läste om plättar i luften på Lantliv och fick så fina idéer. Så nu åker min krukväxt ut på verandan. Får se vad jag hittar på med den.

DSC06756

Mina små clementinväxter får också stå ute en stund. De är dags för större kruka…haha men då vet jag inte var jag ska ha dem. Jag bor ju på lite få kvadratmeter.

Min lilla fina älva fick också komma ut i solljuset idag 🙂 Och snart kommer finaste barnbarnet. <3

 

 

 

4 kommentarer

  1. Tog in både text och bilder med en skön avslappnande suck. Hoppas hjärnskakningen snart är över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.