Glutenfri pizzarulle

Jag blev så inspirerad av av 1paolo2´s insto. En pizza rulle “rotolo”. Vår blev på en glutenfri pizzadeg som jag gjorde själv. Den var nog lite för kladdig för att rulla ihop, men med lite knåp och knep fick jag ihop den.

Eftersom jag i skåpet hade hittat min gamla baksten så la jag den på grillen och grillade pizzarullen där. Det gick nu inte så bra eftersom stenen sprack mitt i tu. Men skam den som ger sig 🙂 Jag behöll en del på grillen och pizzarullen fick plats där.

Riktigt gott blev det och man åt alldeles för mycket.

Pizzan var fylld med mozzarella, prosciutto, tomater, bladspenat och parmesanost.  På tallriken la jag ruccola och tomater i olika färger samt lite tomatsås.

Bilderna är från min mobilkamera då jag inte hade kameran framme.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.