FotografiGluten och vetefrittRecept

Supergott glutenfritt grovbröd

I går fick jag ett ryck att baka. Jag hade planerat två bröd…ett grovt och ett rostbröd, men det tar lite tid så det blev bara det grova. Åh så gott det blev !

DSC06712

Receptet hittar ni i boken Baka glutenfritt. Jag har så stor nytta av boken och glad att jag köpte den. Ingredienser är havremjöl, rårismjöl, maizena, xantangummi, pumpafrön, mm. Supergott och mättande bröd och jag kan verkligen rekommendera det även till er som inte är glutenintoleranta och veteproteinallergisk.

DSC06725.jpg

Underbar frukoststund på farstukvisten när livet är som bäst.

Just nu är det en härlig sommarkänsla och doften är fantastisk här ute på trappan. Det är sommar!

DSC06726.jpg

2 thoughts on “Supergott glutenfritt grovbröd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.