Sommarfräsch smoothie

I dag blev det ju soligt och varmt tillslut! Så härligt, men jag ska ju cykla i dag också och värmen har gjort att jag känner mig helt varm och slö när jag kommer hem.

Men skam den som ger sig… Så jag plockar fram annanas, mango, passionsfrukt, papaya och en banan samt 2 dl mandelmjölk och lite olja (med kokosolja får du en smak av pinacolada). Kör ihop det i mixer och det blir en supergod smoothie som förhoppningsvis ska ge mig lite energi i benen.

Nu har jag bara ombytet kvar och sedan är det bara att ge sig ut. I dag blir det ett lugnt tempo.

Testa smoothien, den är supergod!

2 kommentarer

  1. Så smarrigt det där lät då 🙂 men ofta när jag blir sugen på smootie har jag inget hemma att göra den på. Får.bättra mig där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.