Äntligen!

Jag gjorde det! Jag satte mig på min cykel direkt när jag kom hem från jobbet.  Det var ingen lång runda, men eftersom jag inte har cyklat en enda gång i år så började jag bara en kort tur. Drygt 30 min så snabbt jag bara orkade. Haha, konditionen har jag glömt någonstans 😉

Det var illa fall roligt och kändes väldigt skönt efteråt och nu gäller det att fortsätta så att jag kommer igång.  När jag cyklade på fina smala vägar här på landet och känd doften av nyslaget hö, fina sommarblommor i dikeskanterna och andra fina detaljer önskade jag att jag hade kameran med mig. Jaa vad ska jag välja? *ler*. Jag måste skilja på träning och avkoppling med kameran 😉
Ha en fin kväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.