Tror inte det är sant

Jag sitter ute på verandan i solsken och äter frukost. Frukost som bl.a. innehåller färska jordgubbar och mandelmjölk. Jordgubbar från bästa gården i stan. Solen har ju lyst med sin frånvaro för det mesta av juni. Jag vill inte påstå att det är varmt men helt ok att få sitta i solen en stund.

Eftersom jag inte mår så bra i magen av mjölkprotein ( har aldrig gjort) så testade jag idag jordgubbar och mandelmjölk. Ärligt talat var jag lite skeptisk, men åh så gott det var! Det smakade verkligen mer!!

I går hade vi 1-årskalas för mitt lilla barnbarn. Vi hade en fantastisk dag och bilder kommer senare. Det tar ju ett tag att gå igenom alla foton …. Tyvärr möttes vi av beskedet senare på kvällen att skådespelaren Michael Nyqvist lämnat detta liv. Så hemskt! En av de bästa skådespelare jag vet. Vila i frid Michael <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.