Regn och sol

Tvätt ute, in med tvätten, ut med tvätten och till sist in med tvätten. Regnskurarna avlöste varandra och även kraftig blåst. Så till sist fick tvätten vara kvar inne. Trist, då jag älskar doften av tvätt som har fått torka ute.

Mina mårbacka pelargoner blommar för fullt i köksfönstret. De är så fina och jag har haft dem i flera år nu.

8 kommentarer

 1. Men så fina bilder. Du är verkligen super duktig. Bubblan!!! Otroligt vacker.
  Kul när ett intresse utvecklas och ger så fina resultat.
  Bra jobbat syster yster??

 2. Tycker det är trist väder just nu och tänker på alla som går på semester på måndag. Halva styrkan på mitt jobb. Hoppas solen visar sig massor. Häftig bubbla. Måste testa nångång ?

  1. Håller med verkligen! Ja jag har semester i veckan ?☔️
   Men som tur är ska jag baka och fixa presenter och på tisdag barnbarnets 1-årsdag♥️
   Testa bubblorna! Haha jag hade fullt upp då jag gjorde det ensam. Fick några riktigt fina bilder. Lycka till!

 3. Du får ge mig tips om hur man får pelargoner att överleva över vintern <3 Jag verkligen önskar mig pelargoner och jag önskar mig en Mårbacka och gärna andra pelargoner som blommar. Jag önskar dom frodiga så jag får vårda dom ömt <3
  Men det jag lyckas med, eller rättare sagt min man lyckas med är pelargoner för sommaren i en kruka i trädgården.

  Jag har försökt med alla tips om att ha dom utan jord hängandes över vintern, provat även att stå i garaget med låg temperatur och lite solljus, men jag lyckas inte, hur jag än försöker.

  Så jag vore väldigt tacksam över hur du gör, även om detta inte kanske ger mig bättre förutsättningar, men kanske lyckas jag denna gången <3

  Underbara bilder du tar, åter igen så berörande 🙂

  1. Haha jaa du… Gubbens pelargon stod “glömd” bakom gardinen utan vatten hela vintern…Jag planterade om den för två veckor sedan och klippte ner…satte även tillbaka ett skott i krukan och den överlever. Både på hans och på mina mårbacka klippte jag ner till 10 cm ca. Mina planterade jag om i mars. Under vintern stod mina i fönstret och skräpade bakom en gardin.. Jag vattnade dock mina sparsamt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.