Sommarvärme och energi

I går testade jag att jobba på lite mer hela dagen. Jag ville se hur huvudet reagerade. Men det tog stopp vid middagstid, så det blev enkel matlagning: stekt falukorv och potatismos med gräslök. Enkelt men riktigt gott faktiskt.  Efter maten gjorde jag absolut inget.

Försökte mig också på att läsa en stund. Boken “Här och nu” köpte jag av författaren när jag var och fotograferade på eventet hon var med och pratade på. Här  på min gamla blogg kan ni läsa om eventet.

Jag vet inte om det är rätt men jag älskar doften av såpa, så igår gjorde jag ren bilen invändigt med såpa. Tvättade rutorna, men inte med såpa. Lås och gångjärn fick lite smörja. Känns härligt att pyssla om pärlan.

Soffan har också fått sig en tvätt. Jag var lite nervös när fodralen skulle på igen, men det gick hur bra som helst. Funderar på varför det står att det inte ska vattentvättas?

Lite stickning innan huvudet fick vila resten av dagen. I dag ska jag ta det lugnare och hoppas tröttheten i huvudet försvinner i helgen.

Ha en fin fredag !

4 kommentarer

  1. Hej. Håller med dig ? Såpa luktar gott och känns fräscht. Måste nog köpa hem en flaska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.